5 MOTIVE DE CE SA ALEGI

ECRANE LED PENTRU NUNTA TA

Ai gasit persoana potrivita, ai ales data si locatia care ti-a placut cel mai mult, cu muzica ai rezolvat, hainele sunt si ele pregatite. Acum te gandesti la petrecerea de nunta / botez propriu-zisa si cum sa faci din aceasta ocazie una memorabila. Ei bine, ai noroc! Aici putem sa iti oferim o mana de ajutor. Astazi iti spunem cinci motive pentru care sa alegi ECRAN LED pentru evenimentul tau:

Dinamicitate maxima pe ringul de dansEcranele LED sunt dispozitive electronice, modulare, ce pot fi montate in aproape orice loc si in anumite configuratii. Noi recomandam dimensiunea de 3 metri x 2 metri pentru evenimentele de pana in 300 persoane, in sali de dimensiuni medii si pozitionat in spatele band-ului sau al prezidiului, deci in apropierea ringului de dans.

Datorita imaginilor / efectelor speciale ce sunt afisate pe ecran, se creeaza un efect luminos deosebit pe intregul ring de dans, ce nu deranjeaza la mesele invitatilor, dimpotriva.

1.Dinamicitate maxima pe ringul de dansEcranele LED sunt dispozitive electronice, modulare, ce pot fi montate in aproape orice loc si in anumite configuratii. Noi recomandam dimensiunea de 3 metri x 2 metri pentru evenimentele de pana in 300 persoane, in sali de dimensiuni medii si pozitionat in spatele band-ului sau al prezidiului, deci in apropierea ringului de dans.

Datorita imaginilor / efectelor speciale ce sunt afisate pe ecran, se creeaza un efect luminos deosebit pe intregul ring de dans, ce nu deranjeaza la mesele invitatilor, dimpotriva.

2.Poti rula fotografiile preferate sau un rezumat video pe tot parcursul evenimentuluiCe poate fi mai placut decat sa poti arata invitatilor tai fotografiile de la cununia civila pe un ecran led de mari dimensiuni la doar cateva ore dupa ce aceasta a avut loc, in timp ce acestia socializeaza si se delecteaza cu un pahar de sampanie, sau chiar in timpul “mort” al petrecerii, atunci cand acestia servesc un fel de mancare. Daca sunteti mai inspirati, puteti creea un scurt filmulet cu fotografii din cele mai frumoase vacante pe care le-ati petrecut impreuna sau cu celebrele fotografii alb-negru de cand erati copii.

3.Prezentarea eleganta a momentelor evenimentului tauUn alt motiv pentru care recomandam ecranele led la nunta ta este acela ca poti prezenta atat la inceput, cat si dupa orice moment artistic, intregul desfasurator al evenimentului, care poate rula foarte incet pe ecran, pentru ca fiecare invitat sa stie cum sa isi organizeze programul astfel incat sa nu rateze niciun moment din cadrul petrecerii pe care el isi doreste sa il urmareasca.

4.Transmisie LIVECea mai noua metoda de a capta atentia invitatilor si a-i atrage pe ringul de dans este transmisia live pe ecranul led. Aici fiecare invitat se va simti “bagat in seama” in momentul in care se va vedea pe un ecran si isi va putea urmari miscarile de dans 🙂 Un alt avantaj, pe care l-am descoperit si noi pe parcurs, este faptul ca putem opta pentru un ecran led si atunci cand sala unde are loc evenimentul are o vizibilitate redusa pentru o anumita zona. Astfel, cu ajutorul ecranului led si a transmisiei live din cadrul evenimentului, aceste zone nu vor mai fi defavorizate.

5.Poti creea o tematica a evenimentului la costuri minimeIdeea de a face o nunta cu tematica este din ce in ce mai la moda si mai recomandata de organizatorii de evenimente. De ce sa investesti o avere doar pentru a creea un cadru tematic specific petrecerii tale, cand te poti bucura de toate avantajele mentionate mai sus si, in plus, sa poti face si un decor tematic doar din cateva clickuri pe calculatorul eranului led?!

STANDARD

$231
Month
 1. Relaxing masage
 2. Manicure u0026 Pedicure
 3. Body Polish
 4. Face Treatment

STANDARD

$391
Month
 1. Face Treatment
 2. Relaxing masage
 3. Manicure u0026 Pedicure
 4. Body Polish

STANDARD

$491
Month
 1. Relaxing masage
 2. Manicure u0026 Pedicure
 3. Body Polish
 4. Face Treatment
Close

Traiti-va magia evenimentului si salvati-va pretioasele amintiri de dragoste. Echipa noastra de fotografi profesionisti este aici pentru a va ajuta.

Instagram

@madeventsvideography

Urmareste-ne

office@madevents.ro